* CUMHURBAŞKANLIĞI KÜLLİYESİNDE 4. ULUSLARASI OMBUDSMANLIK SEMPOZYUMUNA KATILDIK

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın ev sahipliğinde Cumhuraşkanlığı Külliyesinde 2-3 Mart 2017 tarihinde, 35 ülkeden 51 Ombudsmanın katıldığı “Göç ve Mülteci” konulu 4. Uluslararası Ombudsmanlık Sempozyumu gerçekleştirildi.

Şehrimizdeki Suriyeli ve özellikle “Yetim ve Dul” kardeşlerimize yönelik çalışmalarımızdan dolayı İlimizi temsilen, Ocak ayında şehrimizi ziyaret eden Türkiye Başdenetçisi sayın Şeref MALKOÇ tarafından davet edildiğimiz toplantıya, Eksende İnsan Derneği (EKİNDER) Başkanımız Mustafa AKGÜN ve yönetim kurulu üyeleri Dr. Fatih TÜTEN, Derneğimiz Genel Sekreteri Mükerrem DADAŞ, Uuslarası Yardımeli Derneği Kahramanmaraş Temsilcisi Yıldırım DEMİR, Pazarcık ERDEMDER Başkanı Muhittin KANDIRMAZ ve LİYAKAD Yardım ve Dayanışma Derneği Başkanı Muhammed Zekariya ile birlikte katıldık.

Bu programdan edindiğimiz tecrübe ve birikimi İnşallah hem valilik yardım komisyonunda paylaşacağız hem de bundan sonraki hizmetlerimizi bu doğrultuda şekillendirmeye çalışacağız.