* HALEP ÖLÜYOR (D)UYUYORMUSUN

Büyük bir katliam ve trajedinin yaşandığı Suriye’de ve özellikle Halepli kardeşlerimize ulaştırmak üzere düzenlediğimiz acil yardım konvoyu İstanbul Genel Merkez başta olmak üzere, Yardımeli Avrupa'nın, Kahramanmaraş ilimizin ve çeşitli illerimizin destek ve katkılarıyla 22 Aralık Perşembe günü hareket edecek.

Halepli kardeşlerimize ulaştırmak üzere tertiplediğimiz yardım konvoyu içerisinde gıda, un, süt, bebek bezi, battaniye, soba, bot, mont ve çeşitli insani yardımlar bulunacaktır. 22 Aralık Perşembe günü İstanbul Yenibosna’da saat 10.00’da yapılacak Basın toplantısının ardından Kahramanmaraş temsilciliğimizinde içerisinde bulunduğu illerdeki YARDIMELİ temsilciliklerinden TIR’lar Hatay’a doğru yola çıkacaktır. Konvoyun buluşma noktası olan Hatay’da 23 Aralık Cuma günü Reyhanlı Cilvegözü sınır kapısında yapılacak basın toplantısıyla konvoyda gelen insani yardımlar Türk Kızılay’ı önderliğinde  Halepli mağdur kardeşlerimize ulaştırılacaktır.

HALEP yazıp 4031'e SMS göndererk 5 TL bağışta bulunabilirsiniz.

Bağışlarınız için Kahramanmaraş YARDIMELİ temsilcisi Yunus SEVİM ile irtibata geçebilirsiniz.

Yunus SEVİM Tel: 0506 601 90 93