* ULUSLARARASI 3.KİTAP VE KÜLTÜR FUARI

Bu yıl üçüncüsü düzenlenen uluslararası Kitap Fuarının üçüncüsü 27 Ekim 06 Kasım arasında gerçekleştirildi. Fuara derneğimiz bu yılda Düşün Yayıncılık ve Süleymaniye Vakfı Yayınları olarak katıldı.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, bu yıl ki kitap ve kültür fuarını 15 Temmuz Şehitleri ve Şehit Ömer Halisdemir anısına düzenlediklerini söyledi.

Başkan Erkoç yaptığı konuşmada: “Bu yıl kitap fuarımızı başta Şehit Ömer Halisdemir ve15 Temmuz demokrasi şehitleri anısına gerçekleştiriyoruz. Fuarda kitapseverlerin kitapla buluşmasını sağlarken, Türkiye’nin tarihine kara leke olarak geçmiş bir gecenin sabahında yaşanan demokrasi şölenini ve demokrasi kahramanlarını da yâd edeceğiz." dedi.

Fuarın dördüncü gününde satrndımızda gerçekleştirilen imza gününde Yrd.Doç.Dr. Ahmet ABAY ve Tunahan BOZKURT okurlarıyla biraraya gelerek kitaplarını imzaladılar.

fotoğraf: http://kahramanmaras.bel.tr/haber/2016/10/27/uluslararasi-iii-kitap-ve-kultur-fuari-acildi